Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget val


Att vara konstnär är inget val.

Det är bara något man är och förblir.

Man har inget val,
det är bara så det är.

Det är inget som går att stoppa,
eller fly ifrån.

Det är bara att försöka,
tygla sin galna hjärna.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2018-02-17 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP