Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För femton minuter sen

fick jag en bild skickat till min mobil
Ett SmS som jag öppnade
Där stod det att det var ett massutskick på två minuter
Sedan stängdes min mobil av trots att den är ny-laddad
Och nu är det bara en varningstriangel med ett utropstecken i
Uppenbarligen har jag blivit utsatt för ett virus
Så nu undrar jag om det finns några andra därute som har
blivit drabbad som jag
För om det kommer ett bildmeddelande till er
från någon okänd
Öppna det inte
Och som vanligt
Varför just mig
Helvetes jävla skit också
Nu kanske jag måste skaffa mig en ny mobil också
Jag måste visst vara en olycksdrabbad fågel utan vingar..

Ken Cassel
17/2-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-17 15:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att du varnar oss...synd för dig, men det finns idioter som bara vill förstöra för andra...
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel