Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Som knivskarpa svarta siluter
ser jag dem mot ljus bakgrund
så lika men ändå så olika
kontraster i motljus

Stänger in minnesbilden
sätter det inom glas och ram
vänder bilden mot väggen
ser en baksida så lik alla andra




Övriga genrer av Johan Strömstedt
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-17 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Min tolkning är att dikten handlar om människor
2018-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som inspirerar tanke och känsla!
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt