Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamt, långsamt

Långsamt, långsamt

försvinner den iväg. 

 

Vår kärlek 

för varandra.

 

Långsamt, långsamt 

rinner den iväg,

som sand mellan våra fingrar.

 

Våra blickar möts,

vi förstår varandra.

 

Trötta ögon, 

tunga hjärtan.

 

Långsamt, långsamt 

blir kvällen till natt.

 

 

 




Fri vers av Calvin H
Läst 208 gånger
Publicerad 2018-02-17 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Calvin H
Calvin H