Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fransk - svensk / français - suédois


Derrière mon sourire

Derrière mon sourire je pleure,
car la douleur est toujours là,
par contre le sourire m'aide à garder mon moral,
un état d'esprit qui me fait avancer,
il y a là de différents moyens pour garder le sourire,
un sourire plutôt mélancolique.

Peut-être ressemble-t-il à un sourire gai,
détrompez-vous,
car les larmes sont toujours là.
___________

Bakom mitt leende gråter jag,
ty smärtan är fortfarande där,
däremot hjälper leendet mig att bevara min moral,
ett själens skick som får mig att avancera,
det finns där olika medel för att bevara leendet,
snarare ett melankoliskt leende.

Kanske påminner det om ett glatt leende,
sluta missförstå,
ty tårarna är fortfarande där.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-18 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm