Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
shakespearisk sonett


Vilopuls

Du kan ej öppna dina ögon nu
De du skydda med sömnen som du stal
Jag hoppas att du drömmer om min rygg
Och om mina misstag, och samvetskval

Min hud ropar efter dina fingrar
Min hud som aldrig krävt något förut
Från dem vävs det dunkla melodier
Så kom och ta på mig, det är akut

Du röker som om ditt liv stod på spel
För att se så din röst ej försvinner
Och dina läppar smakar av aska
Det var så jag förstod att du brinner

Men din kropp skriker nog även till min
Mer än någon kropp skrikit någonsin




Bunden vers (Sonett) av Jonathan Yhl-Gabrielsen
Läst 241 gånger
Publicerad 2018-02-18 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Yhl-Gabrielsen