Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att misslyckas för att misslyckas igen.

Jag vänder örat ner mot bröstkorgen
Mot nått som kämpar med taken
Jag bad banken om att ta ett lån
På den lilla ork hjärtat har kvar.

Alla mina välgärningar betyder nått för mig.
Jag tycker de väger tyngre ändå
Än de få illdåd som jag gjort
Genom vilka du gör mig till ett monster -




Fri vers (Fri form) av Jonathan Yhl-Gabrielsen
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-03-17 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Yhl-Gabrielsen