Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet att du har i mig en sann vän

 

 

Du har aldrig ansträngt dig 
att rädda vår kärlek 
från en smärtsam period 
men mitt hjärta hör inte 
när hjärnan säger 
ta dig därifrån så fort som möjligt. 

Du har det svårt 
jag vet det mycket väl 
kan inte bara lämna dig sådär 
var vore jag för människa då 
fast du kanske äntligen har 
förtjänat att slå i hårt mot marken. 

Jag älskar dig 
så mycket att jag älskar dig 
mer än vad jag älskar mig själv 
du är min dag och natt 
du är min ouppfyllda önskan. 

Jag älskar dig 
så mycket att jag älskar dig 
mer än vad jag älskar mig själv 
om du någon gång får det jobbigt 
du vet att du har i mig en sann vän 
som du kan vända dig till och prata med. 

Jag lever fortfarande själv 
du tar kål på mig 
i tystnaden 
jag lever fortfarande av minnena 
på grund av gamla tider 
finns jag här än idag 
ingen annan är min kärlek 
så säg mig du 
tycker du synd om mig?

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 02 - 18)




Fri vers av Arnela
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-18 14:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela