Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja,då blev det väl något lite mer positivt mellan alla dystra rader ;)


En kort hymn till dyrkan skapad av en till synes dyster man

I en grynings stilla ljus
växer längtan till min gud

Hon vars mjuka händers färd
gläder mina tankars värld

Vill du möta fuktvarm mun
med din runda önskebrunn

Silver möter djupet ditt
älskogs längtan får nu sitt




Fri vers (Fri form) av Hopplös själ
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-18 21:55



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Ingen fara,allt har sin plats och betydelse ;)

Tack för din åsikt :)
2018-02-19

  Spik

Nej tänk inte så!
Allt är viktigt, gillar mest första raderna.

:)
2018-02-19

  Hopplös själ
Hahaha!

Så otroligt bedrövlig denna blev!
Den får dock vara kvar för att påminna mig om att jag nog inte är en poet!
Har förvisso aldrig trott det heller men ändå....
Iofs vet jag redan att mina texter inte flyger högst av alla och dessutom är det väl bra med mindre lyckade saker ibland av många olika anledningar! ;)
2018-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ