Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets buller och larm

Mäktiga män stormar fram med buller
Väsnas som värsta åskvädersmuller

De går över Rubicon, kastar tärningar
Skrävlar om sina stora gärningar

En gång själv gick jag ut i livet
Tröttnade snart på striden och kivet

Nu så sitter jag lugnt i mitt hörn
Väntar på våren som idets björn




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-20 21:25



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Det är nog klokast... :-)
Snyggt rimmat!
2018-02-24

  Åse Tropp VIP
Härlig text!
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP