Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varulven

En varelse fascinerar mig,
en som skrämmer,
en beskyddare för andra,
en mytologisk varelse ...

... som är varulven!

Varulven är en symbol,
en best lever inom oss,
naturens grepp är stark,
månens inflytande ...

...är reellt i människans liv.

Jag vet inte om varulvar finns,
det är mytologin,
människans bestiala sida,
en beskrivning av ...

...människans djuriska sida.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-21 10:01



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Intresse väckande
Skrivet!
För mig är Varulven
Inget annat än en
Omskrivning för
En psykopat
Som suger andras
Liv. ..

2018-02-22

  Fulbergarn
bejaka det djuriska inom oss om så bara i text, helt rätt -

Varulvar fanns väl i Frankrike på typ 15hundra-talet
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm