Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parkering önskas

Kan jag parkera
mitt hjärta hos dig
Tills vidare
Gör vad du vill med det
Det har blivit för tungt
för mig att bära
Jag orkar inte längre
kämpa emot
När hjärtat vill till dig
men jag vill bort
Ta det
Så blir jag fri




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-21 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina