Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konversation

Ord efter varandra
en följd av bokstäver
De svävar över skärmen
omslutna av bubblor

Ord som bär på mening
en underton av hetta
för varför annars fråga
och aldrig runda av

Orden som jag svarar
så luftiga och enkla
följds också av en fråga
insvept i längtan




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-03-28 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina