Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gick ut å frös!

Jag gick tre kilometer idag
Odlade själen å tänkte
Med hjärtat....
Skådade himlapellen
Å såg på en massa träd
Morotjuicen va slut
Bra för trötta ögon!
Har loggat in å skriver
På en dikt....
Vi säger väl prosa
Som också är namnet
På en gammal vän!




Prosa av Niliboy
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-21 15:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kan vara skönt att va ute och promenera, men när det är kallt är det gott att komma hem igen...
2018-02-24

  Bo Himmelsbåge
Skönt med motion och att samtidigt odla både själ och hjärtas himmelska språk,
genom luftens och naturens alla ljud
och färger!

Tack!
2018-02-22

  aol
Vackert talar hjärtat.
2018-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att ta en promenad och låta tankarna flöda fritt!
2018-02-21

    ej medlem längre
så fint att "tänka med hjärtat", tar med mig de orden!
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy