Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februari

Februari är en glåmig tid

Gjörs  inte mera glammig

av musikfestivalen




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-21 16:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Melodifestivalen väljer jag bort, tänk om jag kunde göra detsamma med Februari!
2018-02-21

    Sefarge VIP
Tut i luren!
Bättre än
Ingenting?
:}

2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP