Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Français - suédois / franska - svenska


Nos racines

Nos racines,
différentes,
si loin et pourtant si proche,
nous y partageons des racines,
nous sommes très différents,
très éloignés de l'un l'autre,
très proches en même temps.

Qu'ai-je à vous dire ?

Rien, je n'y ai rien.

Je suis comme vous,
un être humain sur une terre dévastée par des guerres,
même si je suis loin de ces champs de bataille.
_______________________
Våra rötter,
olika,
så fjärran och ändå så nära,
vi delar rötterna,
vi är väldigt olika,
väldigt från varandra,
väldigt nära samtidigt.

Vad har jag att säga?

Inget, jag har inget.

Jag är som er,
en människa på en jord ödelagd av krig,
även om jag är långt från slagfälten.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-21 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm