Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Français - suédois / franska - svenska


Rien

Rien, je m'intéresse à rien ...

... là j'en ai tort.

Je laisse le vent m'emporter,
un vent de la passion,
qui m'emmène à la musique,
qui me fait raconter des histoires,
qui me fait imaginer un monde,
un monde qui représente ce monde,
à travers la mythologie ...

...qui traite l'essence de l'être humain.
______
Inget, jag intresserar mig i inget ...

...där har jag fel.

Jag låter vinden föra bort mig,
en passionens vind,
som för mig till musiken,
som får mig att berätta historier,
som får mig att föreställa mig en värld,
en värld som representerar denna värld,
genom mytologin ...

...som behandlar människans essens.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-22 18:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rien?Jamais??
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm