Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett spontant möte

Hon stod där,
den gamla damen,
käppen i hand,
pratade med honom,
hon sa något,
jag sa en sak,
vi började prata alla tre.

En man steg in i butiken,
hon och jag steg ut,
samtalet fortsatte,
hon hade upplevt krigets fasor i Europa,
hon var för ett enat Europa,
hon log och småpratade,
känslan av hennes ensamhet slog mig,
jag tror att jag gjorde henne glad.

Ett spontant möte kan betyda så mycket,
särskilt för en äldre kvinna i sin ensamhet.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-22 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm