Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gläd dig frisk, säger naturläkaren Alfred Vogel i boken Den lille doktorn!


Det bedårande ljuset....

Naturen kan vara grym
Dagern bleknar när ljuset
Flimrar,
Jagar friden på stigen
Är ute å går,
Det känns inte svårt
Kroppen mår så gott,
Sinnet vill övertygas
Himlen var vacker idag
Jag har vunnit ett litet
Slag....




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-23 18:30



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Absolut...!
Glädje och humor har en stor del i att man mår bra! Kombinerar man sedan detta med sund kost och motion,
samt en bärande livstro, så ligger man bra till med kropp och själ!

Tack för denna inspirerande poesi!
2018-03-05

  ResenärGenomLivet VIP
Glädje betyder mycket för både själ och hälsa...
2018-02-24

    ej medlem längre
Fånga ljuset
Fånga dagen
värt besväret
även om kyla och halka försvårar stegen
2018-02-24

  Marita Ohlquist VIP
Livskraft!
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy