Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emil

det skrivs ofta om att skriva
jag skriver i ensamhet
jag skriver rapport
det jag upplevt eller sett i dagarna
är varesig bildkonst eller poesi
fast jag hörde skelettet till en bra novell

ampelliljor skulle katterna må bra av

brevets överlägsenhet adressen i sanden
i främmande land vips en brevväninna




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 236 gånger
Publicerad 2018-02-24 01:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underskön inledning
2019-05-22

  TrollTörnTrappan VIP
eller e-mail... alltjämt i gemensam ensamhet?
2018-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Lite grand som Lou Reed. En observatris.
2018-02-24

  henke_r
Varifrån hörde du skelettet till en novell? :)
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3