Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Martinsgården

Jag var tvungen att fråga om Martinsgården
gick in på mindreåriga vegantjejer i duschen
det var inte alls vad jag ville eftersom
hen svarade till slut via uppkopplat prat
passade jag på att försöka lära den artificiella
hur planeter ljuger




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 207 gånger
Publicerad 2018-02-24 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3