Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy

Fy för att födas och dö ickefungerande
i ett ickefungerande hus i en ickefungerande kyrka




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 312 gånger
Publicerad 2018-02-24 01:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fy för att födas och existera istället för att leva.

"I used to lead a quiet life
In fact it was a bare existence"
(Iggy Pop)
2018-02-24

  Gunnar Hilén VIP
Fan !
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3