Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara tre

Vi var tre som gick
Sida vid sida

Inte en vindfläkt
i den ljumma natten
Bara myggors avlägsna
surrande eller kanske
var det en motorbåt

Vi skickade flaskan
mellan oss och den
fisljumma vodkan
brännde i halsen
Medan vi skrålade
allt högre till
spritens lov

Vi satte oss på de
sluttande bergen
och studerade
strimman efter
månen i vattnet

Tre unga män
med tiden för sig
Om vi bara vetat...
Men vi blev ju så
vackra av vodkan







Fri vers av Roger VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2004-10-06 00:57



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
igenkännande ungdomlig text....så lätt livet var...bara att korka upp och finnas
2004-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP