Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

582."I'M GOING TO CUT SOMEONE!"

"skidor" på tvålen...
spåret,"WHAT!NO. NO...NO...NOPE!"
Omfattande!trångt...

i brunnen "kaffeklumpar"
"I'M GOING TO CUT SOMEONE!"
Oh!grumlar...

ÖDE:::T:
"I DON`T LIKE THE NEW FACE!"
slår klockorna!




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2018-02-25 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP