Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck

Där du går,
avtryck lämnas,
om än obemärkt,
då du försvinner ...

...ditt avtryck märks.

Du tror dig vara,
osynlig inför oss,
om än obetydlig,
men tänk om ...

...för du lämnar avtryck.

När du lämnar mig,
avtryck kvar,
om än vagt,
hoppas bara att ...

...mitt avtryck tas med dig.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-25 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm