Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet lämnar avtryck, du lämnar avtryck ...

Rätt eller fel är inte det viktiga,
var och en lämnar avtryck,
ibland positivt och ömsom negativt,
livet lämnar dessa avtryck.

Där du går lämnar du fotavtryck,
som när du pratar med en främling,
ett själsligt fotavtryck lämnas,
ett möte bildar avtryck.

Möten i livet är viktiga för oss,
var och en berikas av dem,
ibland tär dessa möten på själen,
ett negativt avtryck lämnas.

Men i din ensamhet i livet,
främlingen kan öppna upp portarna,
öppna upp ditt slutna inre,
lämnar ett positivt avtryck.

Det är inte i din ensamhet,
det är i sällskap du lämnar avtryck,
även om du tror att du är obetydlig,
men tänk om för du är viktig.

Ett avtryck kan verka obetydligt,
det kan vara minimalt för mig,
enormt för en annan i din närhet,
var avtryck är viktigt i livet.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-25 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm