Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politiska mord

 


 


 


Ser du himlen som jag ser


då förstår jag att du ber


Hålen under vidgas mer och mer


djävulen syns om du tittar ner


 


Det blir svårare var dag


att undvika obehag


Snart trillar även jag


det är vår nya svenska vardag


 


Men jag räds ej döden


då den befriar mig från nöden


Finner mig i mitt öde


skalpen min blev samlarstöd


 


Nu blev jag indian


hängd i en kapitalistisk lian


Jag är inte längre vare sig svensk eller europé


bara en medlem i en direkt eller indirekt mördad minoritet




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-26 12:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är svensk och jag anser att politik ÄR mord och att så kallade kristna som röstar är förrädare.
2018-02-27

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-02-27

  morgonstjärna VIP
åh så bRA
landet är stadd i upplösning
och alltid de utsatta som
hamnar mellan stolarna!
2018-02-26

    ej medlem längre
Så sant om ett land i förfall. Det är alltid de svagaste som får betala priset!
2018-02-26
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP