Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdvala

Låt mig bara sova
och vila från mig själv en stund.

Sluta mina ögon
och slippa se min mörka avgrund.

Låt mig vaggas in i dvala
följa drömmen dit den bär.

Ja, låt mig sova låt mig vila
från allt som sliter mig isär.




Bunden vers (Rim) av M73
Läst 286 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2018-02-27 07:13



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En fantastiskt fin text. Förmedlad utan överdrifter.
2019-04-27

  Nils-Robert
Berörande bra.
2018-03-05

  Nils-Robert
Berörande bra.
2018-03-05

  Shira
Väldigt fin och berörande. Så känns det nu.
2018-03-03

    ej medlem längre
Låt mig vagga dig till behövlig vila så att du kan hämta nya krafter för att utvilad kunna möta vårens trevliga överraskningar!
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

M73
M73