Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viken

Skummet yr kring den sten
jag döpte en sommar
Viken ligger öppen
som den famn jag dig gav
Vågorna gör mossan mjuk,
lika mjuk som ditt namn
En lätt bris bryter tystnaden,
så tyst som du var då
Regn genom solstrålarna dina,
på en yta i regnbågens kulör

© Björn Blomqvist 2018-02-26




Fri vers (Fri form) av Björn Blomqvist
Läst 259 gånger
Publicerad 2018-02-26 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist