Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

583."IT's OVER NOW!!!"

en flygning...på en variabel lina...
har reducerat till en kvadrat,

"IT's OVER NOW!!!"

sammanfattade sin egen skygga tid
krypande ur ryckig Tystnad

förflugen rörelse uppstod
av oberäknelig andning
pinad av strävan att hitta ljus...


MEN DETTA VAR
REDAN FJÄTTRAT vid ...REST IN PEACE!

2018/02/25+...2018/02/27




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-27 10:50



Bookmark and Share


  petter rost
Det händer att det blir så... När ett stort vackert sinne möter sorgen, kan en särskilt skönhet bli till. Som här – sorgen som dessa ord bär väger tung, är ofrånkomlig. Men du visar den i smärtsam skönhet. En gåva till det liv som nu har slocknat. R I P
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP