Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt att jag är jag

 

Oron gnager
bildar ett lager
Av negativa tankar
som i hjärnan oavbrutligt bankar

Jag är sjuk
känner mig som en tok
Men orkar ingenting
är jag svag om jag avslutar allting

Hur jag än tänker
så är det alltid mig själv jag sänker
Orkar ingenting
hjärnan sprängs av tankarnas allting

Vet att några i världen
är helt utan välfärden
Men vad hjälper det mig
som vandrar på en omänsklig stig

Över mig vajar en flagga
som biter mig som en piraya
Inga forna floskler
hjälper mig idag över tröskeln

Jag vill inte vara hemlös
känna mig värdelös
Jag vill få tillbaks min ork
dö och komma tillbaks med en stork




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-27 11:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Texten berör djupt och smärtsamt.
2018-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Man lever dock bara en gång.
2018-02-27

  morgonstjärna VIP
det var allt en introspektion
känner inte igen min Vän!?

Du bär alltid andras färger
i kampen för allas rättvisa

alla kan vi känna oss värdelösa fast oftast på osannolika grunder
mest är det nog en och annan blunder
som gnager i roten
enda boten kanske en kaffekask?




2018-02-27

  Bibbi VIP
Svarar privat min Vän!
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP