Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav



Jaget är vid havet
där den vilar upp sig
stilla med doftande Tång

Tar igen sig mellan storm
och styv Kuling

Sjösnäckor tillsammans med
stjärnor från främmande ljusår
glittrar på spegelblank yta

Regn från skyarna
och Tjockan som tyst väller in
mellan två Bergsmassiv

Vid Havet som fylld av liv,alger
sporer allsköns specier och
vandrande mollusker

Smeker ögat som bara är
delaktig i betraktelsen av
ett tillstånd

När en sjöbris väcker den
till liv och med sina läppar
förföriskt öppnar upp sig
och sväljer jorden


För den vet att ur Hav
är allting kommet

Och till Hav skall allting
bliva

Med ett glimrande Universum
Där utanför ..









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-02-27 14:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Havet, den klickar (här) In +
2018-03-02

  Fulbergarn
ur hav är du kommen...
2018-02-28

  Nils-Robert
Bra skrivet om allt liv på jorden.
2018-02-27

  Goraxy 89 Orion VIP
BRA !!!
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP