Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enda kvinna du någonsin behöver

Jag, är ett hav av kärlek.
En varm källa, i ett land av is.
En mjuk famn, i en hård värld.
Jag, är Terra Mater.

Jag ligger öppen för dig att ta.
Jag ger dig villigt det du behöver.
Kraft och ork, till nästa dag. Vila och sömn, för återhämtning.

Du utforskar mig för att hitta skatter, men kanske du borde söka efter min själ.
För i mitt inre, bor ett ljus och en förståelse, för dig, min skapelse.

Du, som skakar min kropp och lämnar djupa sår i min hud, gapande in mot mitt hjärta.
Du, som våldför dig på min godhet, och girigt tar allt, jag i min kärlek ger dig.

Jag försöker hinna med, att ge dig allt du vill ha, men du har inte tid att lyssna. Om du bara ville lyssna.

Jag har allt du vill, och med därtill.

Jag, är Terra Mater. Den enda kvinna du någonsin behöver.





Fri vers (Fri form) av Bhodi
Läst 360 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-02-27 16:55



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Dikten säger
du sökte en kvinna
och fann en själ
du är besviken
2018-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text i kärlekens namn!
2018-03-02

  Nils-Robert
Smärtsamma rader om kärlekens pris
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Bhodi
Bhodi