Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.facebook.com/james.brocka/videos/10156691427111030/


Ni har en åsiktskorridor

Ni sitter och gnäller,
tror att ni inte får säga något,
känner er förtryckta,
skriver en hel del om detta förtryck,
säger att ni har blivit tystade.

Hmm...

...för att vara tystade så pratar ni en hel del.

Ni anklagar oss för att vara fångar i en åsiktskorridor,
en korridor som inte tillåter oss att tänka fritt,
men jag ser en massa olika åsikter som uttrycks,
från ert håll så ser jag bara en åsikt som uttrycks,
så åsiktskorridoren finns verkligen,

Ni har en åsiktskorridor ...

...ni skyller på invandrare medan vi andra ser annat.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 439 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-28 09:48



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Synnerligt skärskådande (be)skrivet!
:}
2018-03-01

  Kungskobran VIP
Tur att internet finns där man kan skriva vad man vill.
Problemet är dock att man riskerar att bli pantad eller få en fatwa riktad mot sig.


2018-03-01

  Fulbergarn
hmm, en frisk tanke här! Att tala med de som fastat i åsiktskorridoren ... ... ...
2018-02-28

  Larz Gustafsson VIP
En del ser inte helheten utan envisas med att göra delen till helhet.

2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm