Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänsklighetens minne avkrävs av mänskligheten ibland

 


Om jag inte lider


behöver du inte sent omsider


Komma ihåg mig


jag förlåter dig


 


Men blunda inte


för verkligheten


Utan se och lär


att sanningen är som den är


 


Och om sanningen i dig skär


och jag finns där


Då vet du


att du ska minnas mig nu




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-28 14:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligheten, det är det man inte får tala om. Den som inte finns enligt etablissemanget.
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP