Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första dikt, ge gärna feedback :)


Nybörjar haiku

Vinden går vart den åtrår
Löven är dess efterföljare
Människor skapar egna fotspår




Bunden vers (Haiku) av Tania B
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-28 17:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt bra :)
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Tania B