Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pessimist eller Optimist

Dagen hålls kvar
med min själ

Det som skapar tillvaron
dess fredliga djup

kan också skaka berg
av avund

Beroende på hur
man tar in dagen




Fri vers av Tania B
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-03 19:29



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
Avundens berg kan rundas och optimisten är trägen och lever på hoppet, det gör att jag väljer optimism trots allt.
2018-03-08

  morgonstjärna VIP
jättefint och faktiskt sant
2018-03-03

    ej medlem längre
Fint språk och härlig känsla! 5/5
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Tania B