Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöm inte bort motivationen ;)


Gymmet

På gymmet
jag ständigt tränar
Alltid vill jag gitta
Men tänker sen
på de kilon att snitta
o en större kudde att besitta




Bunden vers (Rim) av Tania B
Läst 418 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-03 15:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
haha ler igen
för jag har inte tränat på länge
men börjat igen
haft för mycket annat

risken är när kroppen är van vid mycket träning då lägger sig kilon snabbt
på rumpan

bara börja igen :)

2018-07-11

    Tania B
Tack, tack du!

Vi alla har våra egna mål, detta var nog mer inriktat mot mig
<3
2018-03-03

  morgonstjärna VIP
:) skrattar gott

njaee väl inte alltid jakten på kilona som triggar alla

det är nog att måendet blir bättre
endorfiner och seroteniner frigörs
<3
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Tania B