Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8 mars - för bättre tider

En dag,
jag hoppas
att varje dag
ska vara lika
stödjande
om kvinnors rättigheter
som idag
Låt oss vandra
mot framtiden,
jämnställdhet mellan
människor




Fri vers av Tania B
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-08 19:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fin tanke bra skrivet <3
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Tania B