Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag

Varför låter jag andra
skriva min historia

Blir jag annat
än mig själv

utan dem
som styr mig

Normer, strukturer
Hur hittar jag individualitet




Fri vers av Tania B
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-01 19:13



Bookmark and Share


    Sara.lykke
jätte fint skrivet
2018-03-08

    ej medlem längre

Historia hör svunnen tid till, blott du
kan forma den här och nu hur du vill.

Fint skildrat om gåtan att finnas till :)
2018-03-03

  morgonstjärna VIP
skriva självet
din egen röst :)

2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Tania B