Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidigt mars - haiku

Skogsduvan har nu
återvänt från land långt borta
mellan vret och skog




Bunden vers (Haiku) av Tania B
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-12 10:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fint skrivet
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Tania B