Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av min överviktiga katt


Traditionell haiku

Vad gör skogskatten
om ej efter musen far
Går bland dagg o drar




Bunden vers (Haiku) av Tania B
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-28 17:24



Bookmark and Share


  objekt3
Riktigt bra
2018-03-06

  Fulbergarn
:) bra haiku
2018-03-01

  morgonstjärna VIP
:) hm riktigt fin
roligt skrivet

2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Tania B