Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett filosofiskt "va?"


Existens

Vad existerar
om vid snabbt tempo
försvinner
Hur kan vi veta
att det som är framför oss
egentligen är där
om det inte är där
utan tidens närvarande




Fri vers av Tania B
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-28 19:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hum nuets andedräkt fint
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Tania B