Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damm


Av damm är du kommen
till damm skall du åter bli,

svarthågan strålar genom materian:
utan medkänsla utan distraktion
och utan acceptans,

ackumulerar damm i hörn
skapar konturerna av en dödsgud,

torkat blod i linne det enda som
skvallrar om förfluten tid,

fixerad av teorin om svarta hål
skulle behöva ett i mitt förråd,

en parodi på jämlikhet,
måste vara frisk för att vara sjuk.






Fri vers (Prosapoesi) av J. Herward
Läst 612 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2018-03-01 00:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
perfekt verkligheten i dag
2018-03-28

  Yrre VIP
Igenkännande denna mycket bra!
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward