Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moden och trender

 

 

Är trött på att höra

att man måste följa

vissa moden och trender

vad spelar det för roll

om jag har en rosa tröja

eller en tröja med ränder?

 

Du ska använda mycket smink

smink har aldrig varit min grej

betyder det då

att jag alltid kommer att vara utanför?

 

Jag ska säga dig min vän

hellre är jag mig själv

och att vara ensam då

än att följa vissa trender

och hamna i fel gemenskap.

 

Finns vissa där ute

som offrar allt

för att få bekräftelse

för att ha kontakter.

 

Men dessa kontakter är ingenting än

osäkra och tomma i sig själva

vill du verkligen ha en sådan person nära

det kallas inte för en riktig vän.

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 03 - 01)




Fri vers av Arnela
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-01 10:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja man ska vara sig själv så som i gen annan kan vara, det är själva modet, dvs modigt att vara modig och ha modet att välja själv, då sätter man verkligen en trend och andra slutar tro det sitter i ytan... Inom dig lyser det, utstrålar karisma! :)
2018-05-14

  Valter Örn VIP
Ja det är verkligen tidens lyte att Följa John. Det kan till och med vara rent skadligt att t.ex följa olika "hälsotrender".
2018-04-30

  Stisse
Du skriver så bra om detta att gå sin egen väg och våga stå emot grupptryck och smakdomare. Tycker om "hamna i fel gemenskap" så är det precis.
2018-03-02

  Kungskobran VIP
Fint skrivet ,
var dig själv det är det enda du med säkerhet kan vara
2018-03-02

  Respons VIP
Kloka tankar!
2018-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2018-03-01

  Fulbergarn
helt rätt, en ska va som en ä
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela