Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sweetness

Sweetness has gone

Warmth is gone

Soft, warm skin against mine

Playful hands on my body

Only your scent remains on my pillow

Your essence in my sheets

I kiss you goodbye at the door

I return to the bed

Basking in the glory of you




Fri vers av Bhodi
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-01 10:42



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vacker dikt om vackert minne . Bra poesi.
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Bhodi
Bhodi