Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han lever å ger Liv!

Han lever
Den Helige Ande
Frälsarens goda
Vän.....
Fadern sade
Det krävs
Ett offer
Jag ger
Min ende
Son...
Jorden är
Primitiv,
För Hans
Blod,
Gavs för
Att försona
Våra synder!
Han kommer
Till oss i Ande!
Han ger Liv!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-01 19:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant, Han ger Liv!
2018-03-03

  AKT VIP
Amen
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy