Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor

Kvinnor är så vackra att se på och uppleva.

Man blir lycklig bara av att se och tala med dem

Och då behöver man inte ligga med dem alla

Man kan ju vara glad och tillfreds

bara att se och uppleva dem




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2018-03-02 18:55



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Likaså med män. ;)
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP