Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulsk medicin

 

Försäkringskassan fick problem
sjukdomarna spred sig som en elakartad eksem
Mer pengar behövdes till överhögheten
därför började man stjäla från den svagaste enheten

Därför slog de sig ihop med ISIS
nu menar jag svenska ISIS
“Inga Sjuka I Sverige”
som knuffar ner allvarligt sjuka från berget




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-03 13:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-03-04

    ej medlem längre
Den moderna ättestupan. Ett lite finare sätt att bli av med dem som inte orkar arbeta och försörja sig.
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP