Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akta dig akta dig annars kan sjukdomen ta dig

 

Att bli sjuk i ett sjukt samhälle
där bara framgång räknas
Skapar problem för ditt uppehälle
det är ganska lätt att beräkna




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-03 15:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-03-04

  morgonstjärna VIP
sant i nöden prövas vännen
<3
2018-03-03

    Ordkonstnär
Det citatet hade jag glömt bort.
2018-03-03

    ej medlem längre
Så sant! Att vara sjuk har blivit tabu.
2018-03-03
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP